VÅRE DIRIGENTEr

 

Wenche Losnegård er utdannet ved Norges Musikkhøgskole i kandidatstudiet i jazzvokal og improvisert musikk, med fordypning i komposisjon (2004-2009). Hun jobber som sanger, låtskriver og arrangør for både egne og eksterne prosjekter. Wenche har vært med i Eplemøya Songlag, finalist i Introfolk 2009 og vinner av Debut 2009. Wenche var musikalsk ansvarlig (komponist og produsent) for musikken til spillefilmen ”Sykt lykkelig”, som vant juryens Grand Prix i den internasjonale konkurransen under Sundance Film Festival 2011, og var nominert til Amanda for beste musikk. Hun ble tildelt Statens Kuntnerstipend for 2010/11.

 

Anja Eline Skybakmoen er utdannet ved Norges Musikkhøgskole. Hun er jazzsanger, komponist og bandleder. Hun har sunget i Eplemøya Songlag, Aphrodisiac og Pitsj. Hun debuterte som soloartist i 2013, med egenkomponert musikk, som ble fremført på Moldejazz og utgitt på debutplata We´re the Houses. I 2015 vant Anja NRK P3´s Raga Rockers-konkurranse med en coverversjon av hiten Noen å hate. 

 

Marius Solevågseide er en erfaren sanger, sangpedagog, intruktør, arrangør og dirigent. Han er utdannet med master i utøvende rytmisk sang fra konservatoriet i Kristiansand (2013). Bortsett fra å være vikar for Trill Vokalensemble dirigerer han to skolekor og et ungdomskor. Han er sangpedagog i Romerike Musikkteaterskole i tillegg til å ha privatelever i sang, skrive korarrangementer, holde seminarer og kurs - også synger han en del selv.